Hoe kunnen jullie de privacy waarborgen op mijn persoonsgegevens?

Ons privacybeleid en onze werkwijze is ingericht volgens de richtlijnen zoals deze zijn vastgelegd in de Europese wetgeving omtrent de Bescherming van Persoonsgegevens.

Wij laten alleen persoonsgegevens verwerken door onze eigen mensen, zij zijn allen in het bezit van een bewijs omtrent gedrag.

Wij staan geregistreerd bij de toezichthouder op de Wet Bescherming Persoonsgegevens vertegenwoordigt bij de landen waar wij onze service aanbieden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende links.

http://www.cbpweb.nl en www.ec.europa.eu/justice/data-protection/. U kunt ons hier tevens terugvinden in het meldingsregister.

De internetbeveiliging hebben wij uitbesteedt aan een professioneel internetbedrijf welke tevens gespecialiseerd is in websitebeveiliging. (www.expedient.nl)

Voor meer informatie over de beveiliging en opslag van uw persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of per email.

Is etacanada-aanvragen.nl bevoegd om mijn persoonsgegevens te verwerken?

Ja, etacanada-aanvragen.nl is bevoegd persoonsgegevens te verwerken van alle burgers uit de landen waar wij onze service aanbieden.

Momenteel vragen wij hoofdzakelijk ETA reistoestemmingen aan voor Nederlanders en Belgen. Hiervoor staan wij geregistreerd bij de toezichthouder op de Wet Bescherming Persoonsgegevens vertegenwoordigd bij de landen waar wij onze service aanbieden.

Hoe worden mijn persoonsgegevens beveiligd?

Uw persoonsgegevens worden streng beveiligd opgeslagen door de Government of Canada. Alleen uw NAW-gegevens worden voor onze eigen klantenadministratie versleuteld en offline opgeslagen in ons systeem. Het officiële aanvraagnummer afgegeven door de Government of Canada houden wij gedurende de geldigheidsduur van uw ETA voor u in bewaring (d.w.z. tot 5 jaar vanaf de datum van goedkeuring).

Tevens zijn uw persoonsgegevens tijdens verzending per email versleuteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van SSL beveiliging. De beveiliging hebben wij uitbesteedt aan een professioneel internetbedrijf welke tevens gespecialiseerd is in internetbeveiliging. ( www.expedient.nl )

Wilt u meer weten over hoe wij garant staan voor de internetbeveiliging, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per email of per telefoon.

Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?

Uw persoonsgegevens van uw reistoestemming worden streng beveiligd opgeslagen in het systeem van de Government of Canada.

Mocht uw betaling nog niet voldaan zijn bij uw aanvraag, dan zullen wij uw naam en adres gegevens nog 72 uur bewaren en vervolgens verwijderen uit ons systeem. .

Voor onze klantenadministratie bewaren wij enkel uw naam en adresgegevens. Alle andere persoonsgegevens nemen wij niet op in ons bestand. .

Gedurende de geldigheid van uw ETA houden wij het officiële aanvraagnummer van het van de Government of Amerika (d.w.z. tot 5 jaar vanaf de goedkeuringsdatum). .

De geldigheidsduur van uw reistoestemming kunt u terugvinden op de autorisatie die u van ons ontvangt per email. U kunt altijd contact met ons opnemen met het verzoek uw persoonsgegevens te verwijderen, hier zullen wij uiteraard gehoor aangeven. .