Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij etacanada-aanvragen.nl?

Bij ons heeft u de keuze uit de hieronder staande betalingsmogelijkheden:

  1. Ideal
  2. Bancontact/Mister Cash
  3. Visacard
  4. Mastercard
  5. eMaestro

Hoeveel kost een ETA aanvraag bij etacanada-aanvragen.nl?

Bij ons kunt u uw ETA online eenvoudig, snel en veilig aanvragen. Wij vragen per aanvraag van een ETA een vergoeding van €12,- voor de bemiddelings- en administratiekosten. Daarbij betaalt u de prijs van de ETA zoals deze wordt bepaald door de overheid van Canada. Dit bedrag is vastgesteld op $7 CAD. Dit betekent omgerekend een totaalbedrag van €17,- per aangevraagde ETA.

Wilt u ook een bevestiging van uw reistoestemming per post ontvangen, dan brengen wij €3,- extra in rekening per aanvraag.

Mijn ETA is afgewezen, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ja, als uw ETA reistoestemming aanvraag wordt afgewezen zullen wij u zo spoedig mogelijk het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

Kan ik een ETA aanvragen zonder creditcard?

Een ETA aanvragen zonder creditcard doet u veilig en vertrouwd bij etacanada-aanvragen.nl. De meeste mensen die naar Canada reizen geven de voorkeur aan betalen met iDeal of Bancontact/Mister Cash.

Wij ontdekten dat veel reizigers problemen ondervonden bij het indienen van een ETA aanvraag. Waaronder het probleem dat men alleen kon betalen per creditcard, terwijl veel mensen niet in het bezit zijn van een creditcard. Dit is dan ook een van de voornaamste redenen dat eVisa application services deze service aanbiedt en ervoor gekozen heeft om de meest gebruikte betaalmiddelen voor zowel Nederlanders (iDEAL) als Belgen (Bancontact/Mister Cash) aan te bieden als oplossing voor reizigers naar Canada.

Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde 'internetbankierenomgeving' van uw eigen bank. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de gegevens van de begunstigde en het bedrag al ingevuld. Dit voorkomt het risico op vergissingen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een acceptgiro, maar zonder dat de verkoper een papieren acceptgiro hoeft te versturen. Ook komt u later niet voor verrassingen te staan. De transactie, het inloggen en het autoriseren is dan ook in een paar minuten geregeld. De betaling is tevens meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Dus eigenlijk zoals u altijd al gewend bent.

Bent u niet in het bezit van een creditcard waarmee u kunt betalen, en wilt u deze ook niet alleen voor het aanvragen van een ETA aanschaffen? Dan is etacanada-aanvragen.nl de ideale uitkomst voor u. Bij ons kunt u gewoon een eta aanvragen met iDeal of Bancontact/ Mistercash.