Over ons

Wij zijn een servicebureau met een enthousiast team. Ons team bestaat uit medewerkers gespecialiseerd in het verzorgen van eVisums en ESTA reistoestemmingen. Zij hebben allen ervaring in het begeleiden van reizigers bij het aanvragen van eVisums en ESTA reistoestemmingen voor diverse landen. Alle medewerkers hebben een verklaring omtrent gedrag.

Wij zijn een bedrijf waarbij u gebruik kunt maken van de voordelen van onze diensten en ons specialisme bij het bemiddelen van het aanvragen van uw eVisums.

Wij maken geen deel uit van het Canadese regering. De aanvraag van een ETA Canada wordt gecontroleerd, geregistreerd en toegewezen door het Canadese CIC. 


Wat doen wij

Wij bemiddelen bij het aanvragen van het ETA voor Canada. Dit doen wij in de vorm van een online aanvraagservice. Hierbij bieden wij extra diensten aan. Zo bieden wij bijvoorbeeld betaling met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard en eMaestro, daarbij ondersteunen wij onze klanten bij het aanvragen waar nodig.

Waar staan wij voor

Ons doel is een goede en snelle service te verlenen voor een eerlijke prijs. Hiermee willen wij ons onderscheiden van andere online aanbieders. Wij staan ervoor het u zo gemakkelijk mogelijk te maken een eVisum aan te vragen, zodat u zich met minder moeite kunt voorbereiden op uw reis.

Waarom een aanvraagservice

Wij merkten dat veel reizigers naar Canada problemen ondervinden bij het aanvragen van het ETA omdat dit alleen in de Engelse taal aangevraagd kan worden. Een ander probleem is dat men bij het aanvragen alleen kan betalen met een creditcard, terwijl sommige mensen niet in het bezit zijn van een creditcard of liever op een andere manier betalen. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht door in onze online aanvraagservice de meest gebruikte online betaalmiddelen aan te bieden voor Nederlanders en Belgen zoals: iDeal, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard en eMaestro. Ook bleek dat mensen nogal eens met vragen bleven zitten en er behoefte is aan een Nederlandstalige klantenservice. Wij bieden dan ook een Nederlandse klantenservice waar men per email terecht kan.

Ons privacybeleid 

De bescherming van uw persoonsgegevens staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat uw privacy bij ons is gewaarborgd, daarom hebben wij hiervoor een plan opgesteld. Hierbij werken wij volgens de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en staan wij geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende links autoriteit persoonsgegevens en ec.europa.eu. U kunt ons hier tevens terugvinden in het meldingsregister.

Wilt u gebruik maken van onze service, dan zijn wij u graag tot uw dienst!

Namens ons hele team wensen wij u alvast een voorspoedige reis en een prettig verblijf in Canada!
eVisa Application Services   
Vertrouwde service voor uw gemak!