07 september 2017
Terug

KLM laat reizigers gratis ski uitrusting meenemen naar Edmonton

Wil je komende winter graag op wintersport, maar weet je nog niet waar? Luchtvaartmaatschappij KLM maakt het je wel heel makkelijk om te kiezen. Als je een rechtstreekse vlucht boekt vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar Edmonton (Canada) mag je gratis je wintersportuitrusting meenemen aan boord. Ook wel de ‘Sneeuwzeker Deals.’ Op naar Edmonton dus!

 

Reisorganisaties

Nu wil je natuurlijk graag weten hoe dit precies werkt. Je kunt een reis boeken via de reisorganisaties welke zijn aangesloten bij Sneeuwzeker Deals. Alleen op die manier kun je helemaal voor niets een extra skitas of boardbag meenemen aan boord. Hiermee bespaar je al gauw zo’n €70,- per tas! Echt een hele mooie aanbieding, en is vanaf heden al te boeken bij verschillende reisorganisaties. Deze actie is geldig vanaf 1 november 2017 tot en met 31 maart 2018.

Waarom Edmonton?

Er is niet zonder reden gekozen voor Edmonton. Daar zit namelijk de toegangspoort naar Jasper National Park. Deze plek (Marmot Basin) biedt je namelijk alles op het gebied van wintersport zoals skiën en snowboarden. Maar je kunt er nog veel meer doen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het boeken van een hondensledetocht, schaatsen op de meest mooie meren met prachtig uitzicht of iceclimbing op bevroren watervallen. Je hoeft niet te wachten bij de skilift, en er zijn zeer brede pistes zodat je niet snel in een anders vaarwater zit.

Vervoer

Vanaf het vliegveld zou je een transfer kunnen boeken of een auto kunnen huren die je naar het toegangspoort brengt. De Sun Dog Shuttle Service sluit precies aan om de vluchten vanuit Amsterdam. Deze zijn dan ook het makkelijkst om te boeken.

Edmonton City

Natuurlijk, je boekt geen wintersportvakantie om uiteindelijk iets heel anders te gaan doen. Maar Edmonton heeft nog zoveel moois te bieden. Ook in de winter organiseert deze stad verschillende soorten festivals zoals; ‘Ice on Whiyte’ of ‘Deep Freeze’.